Sunday, July 3, 2011

Kawan-Kawan Blogger Are Awesome

Siapa kata hanya facebook je dapat kawan baru?

Kawan blogger lagi awesome . Lagi pulak diorang dah tahu menahu hal kita sebab always follow blog kita , they know our stories . Bila mereka menjadi rakan di alam nyata , ia lagi double awesome.

Tambah bila kawan yang kau baru jumpa first time kau dah boleh act macam dah kenal sejak bayi and nobody cares kau boleh act and talk crap like fffreaking crazeyh for the whole day , kira time tu crapping is your language . Siwiyesly ,

TRIPLESOME.

************ (SAMPAI SINI AKU DAH SIMPAN DALAM DRAFT DAH ENTRI NI)*********

Jadi masuk cerita kedua, bila zaman sekolah kau pelanggan lrt paling tegar. sebab kau takde jiwa kental bawak kereta takde lesen , Oh tapi aku lagi lah time belajar driving baru tahu mana break mana handbreak mana jadah jadah. Namun , rempit macam mana pun bawak kereta kalau masih buta jalan macam aku. Susah hidup . Mujur ada signboard , tapi kalau signboard pun bagi direction confuse memang tak mengamuk pulak dalam kereta. Untunglah orang ada gps , best broo ini best brooo.

Nasib baik pergi PJ ada melle amir bersama , kalau tak aku mesti gelabah seperti gajah cuak nampak tikus. Terima Kasih Melle amir.

Kembali pada cerita part one , berjumpa kali pertama dengan melle , Nas , azza amat memeranjatkan tapi cool . Aku rasa nervous macam nak pergi blind date (S) , tapi alhamdulillah bila orang cool jumpa orang cool = awesome. Lagi cool bila theme pakaian ada lah skirt & tudung bawal , tapi azza buat kesalahan tak pakai skirt mana kala nas buat kesalahan pakai shawl.


Aku dah banyak kali tangguh post ini ,jadi peng akhirannya it's awesome jumpa iman yang tak jemu dengan aku sejak form1 ,and spending time wih iman , melle, nas and azza was way too cool.

 nampak siapa buat kesalahan ? oh aku unik skirt lain dari lain haha





AKU JATUH CINTA.



Photobucket

No comments: