Thursday, July 8, 2010

FIYUCER HATHBEN THAYA

Sorry , I love Tumblr more than I love blogger . On blogspot , i need to understand people. I need to think this and that and eveything about people's feeling , while tumblr. HAHA Tumblr does understand me the most , seriously. Tumblr is my bestfriend ;') So here a picture I got from tumblr , Truth kot ! Nah kau ! Aku tak update kang , kesian pulak buat semak semak page kau follow follow aku kan


Thats so sweet and its even true like really really true k ! Kau takpayah nak bukti bukti KEPALAHOTAKKAUAKUBAGIPENAMPARSULONGKAWKAWKANG cinta gadai body.Its all about trust and sense of humour. Ok , renung renungkan dan selamat beramal.

*Ada few of friends nak tunang nak kahwin next yr alhamdulillah. Aku ? Nak gak. Sabar jap tunggu aku taip borang ,nanti aku pass aku bagi burung merpati putih macam kat botol dove tu hantar borang kat rumah seluruh umat lelaki kat malaysia. Jadi calon suami aku , 10 bertuah kita interview kat mak bapak I dulu k?*kebilkebilmatakononcomelpadahallmemangcomel* hee ehehehe , Syarat syarat solat jumaat solat lima waktu tinggi dari aku ,charming MACAM JOHNNY DEPP . Macam tomcruise pun boleh lah eh tanak nanti suami aku pendek , T_T

apakejadah aku melalut ni ya rabbi , Bye !

*OH LEPASTU DIA TAKISAH AKU MAKIN BULAT ! DIA TAKISAH AKU TAK HOT MACAM MEGAN FOX . BABAI FUTURE HASBEN. ;')

2 comments:

", said...

Penamparsulongkawakaw eh
COMEL n_n

Dena said...

erk ,hahaha :b okay thanks!